Mer om Åse

ÅSE BERG NORDHEIM -  Partner/advokat MNA

Kontakt:  +47 481 33 202  /   E-post: aase@bergensadvokat.no

Åse arbeider med alminnelig juridisk bistand inne arv, familie- og barnerett. Hun bistår også med hjelp i forhold til arbeidsliv, og ledelse. Hun har omfattende erfaring innen endrings- og omstillingsprosesser, samt bistand  til styre og ledelse i forhold til næringslovgivningen.  Hun har stor innsikt i forhold knyttet til skole og utdanning.

Formell kompetanse
Åse er utdannet jurist fra Universitetet i Tromsø, med spesialområdet innen utlendingsrett fra universitetet i Oslo. Hun har en pedagogisk utdanning fra Høgskolesenteret i Nordland, i tillegg til en politiutdanning fra Politiskolen i Oslo. Åse har tilleggutdannelse i ledelse fra BI i Bergen og en HMS-rådgiverutdanning fra Arbeidsmiljøsenteret i Oslo.

Praksis
Åse har lang erfaring fra arbeid som konsulent i næringslivet, og har allsidig areidserfaring fra det offentlige. Hun har arbeidet en årrekke som lensmannsbetjent og høgskolelektor i juridiske fag ved Politihøgskolen. Åse har vært advokatfullmektig i Advokat Christian Børve AS. Og har fra januar 2009, arbeidet som selvstendig næringsdrivende. 

Åse har hatt, og har flere styreverv.